Facebook

Är det bara jag som ogillar facebook? Det känns som allt där ska gå ut på att visa hur populär man är och hur många vänner man har. Och så ska man ju ta kort på sig själv och sen tagga alla sina älskade vänner. Men har ni tänkt vad som händer när ni taggar alla i en klass alla förutom en? Jag förstår, att alla inte tänker på det, men de som läser det här kanske kan tänka på det här nästa gång ni taggar alla utom en? Jag tycker hellre att facebook ska vara en sida där man håller kontakt med sina vänner istället för att frysa ut vissa, visa hur populär man är.

Men Ingen Vet Med Säkerhet, Vart Rälsen Ska Leda Dig.Lite bilder innan avresan fotat med Iphone 4

Fick en trevlig överaskning idag av farmor! For med henne och lillasyrran till Ö-vik och åt på Burger King och vandrade ut och in ur några affärer. Blev även tvungen att fota katten vi såg på biltaket när jag och syrran skulle gå till bussen. Blev en väldigt trevlig resa även fast jag höll på attt somna på tåget hem. Men jag fick iallafall med mig en pocketbok hem som jag kan visa er lite senare. Så är mycekt nöjd över dagen, tack farmor! ♥ Nu ska jag gå och lägga mig ska försöka fortsätta lite på religions jämföringen för skolan sedan på kvällen troligtvis träffa Minna!

We´re Soldiers


Ibland kanske det verkar som om folk tycker synd om sig själva och så måste det få vara. Men tänk på dom som har det ännu värre än just dig. Alla har rätt att tycka synd om sig själv enligt mig men du kanske iallafall har mat varje dag, två föräldrar hemma som älskar dig, eller åkta vänner som ställer upp m.m.
Jag har inget med texten att göra, förutom att jag har skrivit innehållet!

Nu ska jag dra på Konsum med Minna, farinsocker och marshmallows är det som står på handlingslistan idag!♥

Beyata


(Tidsinställt)


Köpte den här klockan för kanske 20-40 kronor på Röda Korset. Är super nöjd!

Idag blir det nog att träffa Minna, vi ska typ baka marshmallowsmuffins och sen bara flumma. Ni får ha en bra söndag allihopa!


SmörgåstårtaFarmors födelsedags"tårta" ♥

Sitter och pratar med 2 stycken på skype just nu två låter som om dom pratar med helium i lungorna och jag, ja... Imorgon får vi lov gud vad jag taggar! Sen på kvällen imorgon ska jag ut och äta med min farmor + pappa, lillasyster och min farbrors familj. Kommer säkert bli toppen!