Sweet Home Alabama

Är hemma igen, ska fixa lite saker inför min födelsedag. har bakat tårta ikväll, mums ♥ Sen har jag duschat, laddat in lite bilder sen i helgen/veckan, har även redigerat lite bilder på en jätte söt hund! kommer fler bilder sen men orkar inte just nu så ni får nöja er med en.



Lite överredigerad men ♥

Collage

Godis

Är påväg till stugan nu, har säkert köpt jätte mycket lösgodis som jag och syrran kan vräka i oss, hehe. ♥ Idag blir det nog att bada om det är soligt.


Godis, mums ♥

Tidsinställt

Olala


Cheap Monday 500 :- på Weekday.com ♥
Var med Pernilla ikväll efter träningen, vi kollade runt på några hemsidor efter höstens trender. Finns många finna kläder att köpa till höst!

Det bär av till stugan imorgon och innan vi far ska vi fara till Maxi och köpa lösgodis, mums! ♥

Coastal Scents


88 Original Palette ¦ 88 Warm Palette ¦ Brow Tones Palette ¦ Color Corrector Quad ¦ Sheer Natural Blush

Skulle inte vara helt fel! Ska kolla upp priser på prenumerationer på två olika tidningar nu, sen ringa Pernilla, puss!

Tidsinställt



Idag blir det att vara med Josefine, saknat henne det var så länge sen vi gjorde nått. ♥ Vet inte vad vi ska göra men vi får se. Ha en bra dag, här ser det iallfall ut att bli soligt!

NUTELLA


NUTELLA IN MY ♥

Jay-Z/Linkin Park - Encore/Numb

Är hemma från stugan nu, har varit skönt att vara där ute! Efter middan var jag med Pernilla, vi for till konsum med hennes moped och min cykel. Sen satt vi och bara pratade. Efter ett tag gick vi hem till mig och sen gick vi hem till henne och åt jordgubbar och glass, mums! ♥ Ska räkna pengar nu, sen spela poker, ses!

Älska Mig - 14 Suger

Har nyss varit med Pernilla, vi gick först till Konsum för hon skulle köpa halstabletter sen gick vi hem till mig och såg "Älska Mig" och "14 Suger" båda var hemska men jätte fina. Ska titta på smink nu, puss. ♥

Dålig Uppdatering.

Ska ut och äta ikväll med familjen + att jag typ aldrig får sitta vid datorn så... Förlåt!

Never Say Never - Justin Bieber




Sitter och ser Jusin Biebers film "Never Say Never". Den är jätte bra hitills, har aldrig varit något riktig Bieber fan men filmen gör att man får veta lite mer om honom.

We Don´t Wanna Go Home




Dålig bild, men den bästa av dom jag tog. Allt från Only

Idag har jag varit med min lillasyster och sett "Poppers Pingviner" som hon ville se. Inte den bästa filmen jag sett, men helt okej. Ska kolla runt på andra bloggar och eventuellt se film.

Only

Var på stan idag med mamma. Vi var runt i olika affärer. Hittade ganska mycket på Only: Jeans med högmidja, grå jeans, chinos, 1 par shorts och två par tröjor med ¾ ärm. Tack mamma! ♥

Ultimate exclusive stretch high fit lb noos
Letade även efter de här örhänngena men de fanns inte

BINTI ring
Bara 49 kr på Indiska
Ska ut med syrran nu puss!

Lite Små Vackra Bilder

Med min Sony Ericsson från 2010 och 2011

Snart lite Mobilbilder

Sorry, för det förra deprimerande inlägget, hehe. Ja jag tänkte friska upp bloggen med lite högkvalité bilder *host host* Nej, men jag har ju min "finfina" Sony Ericsson W910i med 2.0 megapixelskamera.

Såhär ser min mobil ut:
 

Google

Broken Strings

Längesen! Är hemma från stugan nu, vara bara trevligt där har badat, cyklat, hoppat från piren (badat igen alltså), träffat folk m.m. Saknar Pernilla, Janina, Vickan och alla... Det var så länge sedan jag träffade alla. ♥ Sen vill jag åka bort till Stockholm, Göteborg, Gotland, Irland, USA och ännu fler ställen! Inte till något jävla träningsläger. Vill bara släppa allt och åka iväg någonstans och slippa tänka och bara leva.

Haha ikväll har jag och syrran haft ett "litet" träningspass här hemma, lite olika konditions- och styrkeövningar. ♥ Ska nog gå till de andra och se TV nu eller kanske se en film på datorn blir isåfall "Brooklyn Rules".

Fridagustavssonvagabond1_large
We♥it. Vagabond. Inspiration.

3 Juli 2011

Lånad bild från google, men VILL HA!!!
Åker till stugan imorgon, så ingen uppdatering på några dagar. Idag ska jag vara med Pernilla ♥


Update: Bilden har tagits bort tror jag. Men det var en bild på mozzarellasticks ♥♥♥

11 Minuter


Bara 11 minuter  kvar av Spotify tiden!!!

Lyssnar iallfall på The Script nu ♥

Snälla mamma och pappa:

1 Juli 2011

Väntar på mat (diva-varning) haha. Vi ska äta grillad kyckling, mums!


Bild Google