Like a disco flow

Oj blev lite fail med nyårs inlägget x) Crap. Okej måste bara säga att det skulle vara A-W-E-S-O-M-E att ha fashiontv på tv:n!

Gott Nytt År!


Okej nu är 2011 slut och vi kan försöka förändra sakerna vi är missnöjda och fortsätta kämpa för de bra. Hoppas ni har haft ett bra år, är förmodligen hemma hos min farbror nu och skålar med resten. Gott nytt år! ♥

Sötnosar.


You and I

Imorgon kanske jag kommer hem med en...!

Shake up the happiness.Omg! Kan inte beskriva hur glad jag är över alla julklappar och snart kommer en Nikon d5100 med ett 18-105 mm VR objektiv vara mitt!:D<3

God Jul!

God Jul alliopa, hoppas ni får en awesome julafton!♥

I used to rule the world

Skön dag slutade skolan tidigt, gick och kollade på hårfärg till Pernilla, sen gick vi hem till mig och såg en film som var jätte bra! Vid kvart över fem kom Sara och Elsa hit och vi åkte in till stan för att möta upp de andra simskolelärararna men vi hann först så Elsa hann testa en fin fin Harley Davidson (motorcykel) hon ska nog bli MC- förare ;) När de andra var framme väntade vi på mat på bowlinghallen ock det tog typ 30 minuter fast det var förbokat... Vi flummade oss igenom middagen. Ställde även om Saras mobilväckarklocka till 03.00 och med ett tinitusljud som signal, vet inte om jag hoppas hon märkte det eller inte annars kanske jag får ett samtal klockan 3 i natt x) Sen spelade vi iallafall bowling och jag gjorde bort mig totalt när Tina spelade in mina bowlingskills på mobilen när jag skjutit tror jag att jag får ned den sista käglan och jag skriker "Yes!" tills jag märker att dom andra skrattar och jag märker att den inte föll omkull. Haha! Ska sluta hosta och sova nu.

 

Fix YouSå nu har man köpt de 3 sista och enda (?) julklapparna för i år, skönt! Hoppas de blir nöjda över sina paket. Ska fortsätta lyssna på Coldplay nu och sen sova.

Om kärleken kan beskrivas med ord är det som vilket annat ord som helst, det är känslan.


Iphone 4 kamera, redgerad i Instagram ♥

Har slutat skolan ska in till stan och handla julklappar till några kompisar, så jag vet inte om jag skriver mer idag, ha det bra!

And it's in a hand of the father yeah as he works his fingers to the bones

Vad Gör man?

It's in the face of a mother as she takes the force of a blow

NatthumorN på topp...

- Come quick some losers wanna fight us. - Oh, not again. I'll go get my gun.

Känner mig som katten, leende hunden och gangster bebisen på samma gång, what a combo.

Run neon tiger there's a lot on your mind

Smart man är... Gick och la mig just efter 22.00, vaknar 23.50 typ fast på min klocka står det 11.50 istället för 23, så jag fick panikångest rusade upp ur sängen och tänkte jag kommer dö, jag har försovit mig med typ 3 timmar. Så jag fixar frukost sätter mig och fikar kollar på alla klockor. Går upp och skrämmer typ pappa när jag kommer in och ställer mig vid deras säng och frågar om klockan verkligen är 23.50 som alla klockor visar och sure. Så jag får gå och borsta tänderna och lägga mig och sova igen epic fail...

 

Oh girl, he´ll help you understand


Ph: Me
Kamera: Nikon d40
Modell: Minna

Provade en ny vitbalans ändring. Ska försöka fixa designen mer någon dag men nu ska jag baka ischoklad.

Frida


Läser Frida men längtar efter SOLO x) Ska plugga ikväll även åka på uppflyttningsmöte, ha det bra!

I Wanted Words But All i Heard Was Nothing


Är det bara jag som undrar vad min läskiga lilla hund gjorde den dagen? Here is the answere:

FestligtYAY (Y) Lyssna även på Raise You Weapon!

weheartit

Jag vill ha Angelicas frisyr, nu!


We♥it

Shake up the happiness

Åh nu är det 17 dagar kvar till jul. (!)

Mums!

Skulle det inte vara gott med tacochips och dip till helgen? Bloggar från mobilen ska gå och sova är hemma, inge pigg så.

How did it end up like this?

58043_177962085555369_177739555577622_528329_2665435_n_large

                                   

Fender cd60


Funderar på att spara till någon av dessa stålsträngade Fender gitarrer efter systemkameran, vad tycker ni, vilken färg? Dom kostar runt 1100 och de är i ett pack där stämapparat och plektrum följer med. Prov spelade på en igår och de lät väldigt bra, så då är det bara att lära sig att spela gitarr!

I'm still in love but all i heard was nothing.

                      
Sitter här hos min morbror och modster jag, dom + min syster har varit ute och ätit julbord och det var sjukt gott! Åh var så nervös idag när jag skulle spela upp vår teater pjäs på teaterns julcafé. Fast det gick bra, och alla i gruppen var väldigt duktiga! Ångrar inte att jag började teater. Aja ska fortsätta försöka lära mig "Nothing" på morbrors elgitarr nu, ni får ha en trevlig helg!