Maxi

Drar nu uppdatering imorgon!

Luciaklänning

                                   
Ser ni vem det är på bilden? Inte? Det är ju jag (NOT).

OMG! Satt just och tittade igenom ca 325 i inkorgen och typ 90% av mejlen var från Facebook! :O
Efter skolan var jag med Pernilla och vi såg en del i filmen "The Runaways". Vid 3 så gick jag hem för då skulle mamma vara hemma från jobbet och sen så skulle vi åka till stan och köpa en ny luciaklänning till mig eftersom den jag hade förra året kanske räckte centimeter under knäna. Men det blev inte av, så vi ska åka efter middagen istället. Sen så blir det att plugga till olika prov sedan se på TV sedan ännu mer plugg.

Förlåt!

Jag ska försöka börja att lägga in lite mer "seriösa" bilder, inte massa skakiga bilder.

Rose


Annolunda bild. Har kommit på mig själv, har märkt att jag har börjat kommentera mina egna bilder på bloggen ;O
Har kommit hem från simningen för kanske 1 timme sen. Har nu fikat och ska typ träna glosor *suck*. Det bäs som har hänt på denna dag är att mamma kom hem med en chokladkalender till mig och syrran :D Nu kan man frossa i choklad medans man väntar in julen. (a)

PS! Det kommer inga nya hem fotade bilder, för att mamma och pappa har gett mig "kamera förbud". T_T

Frankrike



Ska typ snart äta Billy´s för jag ska på träning så jag ska bara göra något snabbt. Även fast jag inte gillar Billy´s :S
Sitter för tillfället och pluggar innför spanskaprovet på torsdag. n nyhet har jag iallafall! Min lärare/mentor ska flytta till Frankrike så vi ska få en ny idrottslärare som heter Anna. Och hon verkar jätte snäll! änk om vi hade fått nån as dum lärare som t.ex *** :S

Make A Cake

                                    
Bild lånad från Google
Ja, våran tårta vart inte riktigt sädär snygg, men vi vann ändå!! :D

Igår så var jag och Pirre och typ 20 andra pers på kyrkan på tårttävling. De var super! Det startade med några små tävlingar, sen blev det en liten aktion av ingredienserna och sen själva tårttävlingen! Det var verkligen kul och man fick ganska ont i magen när man gick hem pågrund av allt skratt och all tårta som man proppat i sig. :D
Har tyvärr inget kort på våran tårta, men den skulle i allafall inspereras av vårt lagnamn "The Retarded Clowns". Så ni kan ju bygga er en egen uppfattning om tårtan. ;)

Idag så ska jag eventuellt till stan med Pernilla, köpa julklappar. ♥
Mer uppdatering senare (kanske idag).

Cavalier King Charles Spaniel


Bild från Google
Gjorde typ illa nacken idag igen så det vart ingen träning för min del. Imorgon är det engelska- och spanskaglos förhör, så jag ska strax gå och plugga. Efter skolan gick jag direkt hem och la mig i sängen och såg på "The Hills" och mycket annat. Just innan middagen kom Pernilla förbi med Mozart och frågade om vi skulle gå ut på en promenad. ♥ Olyckligt vis försökte Axel ta livet av sig genom att dra i kopplet så att han nästan spydde. Och det där försöker jag ätgårda, men det går lite framåt när man är ute med honom själv utan annat sällskap.
Ska gå och fika kvällsfika innan jag fortsätter att plugga.
God Natt! ♥

Jenny Almsenius

                                                          
Hejsan!
Får inte sitta så mycket framför datorn pga nacken, men ville bara säga att jag lever även fast träningen gick sämst! Ska göra kvällen ännu hemskare genom att kolla genom lite glosor tills på torsdag.

Nikon d3100


Funderar på att spara till den här underbara kameran.
Information:
- Det följer med ett 18-55 mm objektiv (på vissa affärer)
- Nikon d3000 som är ett steg äldre i serien är en av världens mest sålda kameror
- Det finns lätta inställningar
- Det finns en "guide" inbyggd i kameran
- Det går att filma

Priset varierar på olika affärer och internetbutiker. Priset är ca 5800 :-


Ska gå och ta en dusch snart, sedan ska vi börja laga lunch eller vi så kanske hopppar över den.

Nybadad Valp


Gammal bild av min sötnos <3
Ska strax hoppa in i duschen, sen blir det att plugga hela kvällen för det är svenskaprov imorgon.
Fick veta hur det gick på NO provet idag, jag klarade det! Det känns väldigt skönt att inte behöva göra om det! :D

Frågestund?



Tycker ni att jag ska ha frågestund kommentera då inlägget! Ni kan även kommentera som "anonym".
Ska plugga lite nu innan Desperate housewives börjar.

Que se han enfrentado a romper mi corazón


Nikon D40
Fråga inte om bilden, haha :)
Har ont i nacken :( Slutade skolan typ 2 timmar tidigare eftersom elevensval utgick :D Nu sitter jag och lyssnar på musik ska typ snart gå och vila. Sen kanske jag ska vara med Josefine, Matilda och Isac om det är grönt för mamma o pappa.
Chao!


Tummen Upp För Tuggummin.se!

Tuggummin.se är en jätte bra hemsida där man kan få hem tuggummin gratis! För att få poäng kan man besöka olika hemsidor, spela olika spel, fylla i formulär och ta del av olika erbjudanden som finns på hemsidan! Det är väldigt lätt att samla poäng, på hemsidan finns det en butik där man kan välja vilket/vilka tuggummin man vill ha. Nu slipper du handla upp månadspengen på godis, det enda du behöver är en dator och lite tid!

För att bli medlem klicka nedan:
<a href="http://www.tuggummin.se/?r=9388" target="_blank">Tuggummin.se</a>

Pain

Hej! Sitter här med värk i nacken. :( Ska snart gå och fika lite sedan ska jag plugga, se på TV. Sorry att jag inte bloggat på några dar, har varit med kompisar m.m så jag ha inte hunnit.

Back To School

Ska iväg till skolan nu, jag kanske skriver när jag kommer hem. :)

I Gotta Feeling



Sitter och lyssnar på "The Funeral" gammal låt, jag vet. Idag slutade jag 15.20 och sista lektionen var idrott. Våra idrottslärare har kommit på att vi ska dansa till "I Gotta Feeling" på julavslutningen, så alla klasser har halva tiden av idrotten till att öva på dansen. Jag föredrar iallafall dans, före basket som vi spelade efteråt (eftersom jag är ganska kort så är det inte lika lätt att få tag i bollen + att jag inte har något bollsinne, haha). Nyss så har jag försökt lära Axel lite klicker, det år ganska så bra. Nu ska ja se om jag ska fixa ett "Master card" eller liknande.
Nej, nu ska jag snart fara och till Vickan och hjälpa henne färga håret! :D

@ Vickan

Hej!
Sitter hemma hos Vickan nu :D Vi funderar på att åka till stan men vi får se om vi hinner.
Hejdå!:)

Bed Of Roses



Nikon D40
Vet inte om man kan kalla bilden fin men...

Dagen har vari bra, efter skolan så hade jag utvecklingsamtal och det gick bara bra. Nu ska å ska jag dra till Vickan ♥ Chao Chao

Bild löst inlägg

Sitter och ser på " Pensionärs Jävlar" sedan ska jag göra i ordning mig för kvällen. :)

God natt!

Trädgården






Vill ha tillbaks sommaren! ♥
Hejhej!
Har varit ute med Axel för ett tag sedan, det var jätte härligt, fast kallt! Ikväll så ska jag på träning sen ska jag kanske läsa en bok som typ heter "Hejdå! - Ha ett bra liv!", den verkar as bra! :)

Saffran

Ska ut och sälja saffran nu, men jag kommer tillbaka senare! :)

Flex Bert



Från Nolia 200(8?) :D

Idag ska jag inte göra så mycket, samma vanliga simskolelärare på eftermiddagen i 2 timmar sedan simräning i 1 timme. Börjar typ känna mig lite förkyld känner mig täppt i näsan :/
Nu ska jag se om jag kanske kan spela ett spel eller nåt :)

Linnea

Fikade med denna snälla tjej igår ♥




Checka in hennes blogg här ----> Linnea

Cleaning

                                
Hatar folk som rotar i andras lådor m.m! En dag var jag med några och dom började rota i mina saker, vart as sur. Men ska städa i dem nu iallafall så att jag hittar något i lådorna *suckt*.
Ikväll så ska farmor komma hit och äta middag, det ska bli jätte trevligt eftersom det var väldigt längesedan hon åt här. ♥

Tjockar Dagen


Har varit på stan idag med Linnea , vi har gått runt på Bik Bok, H&M och lite andra affärer ♥. Efter ett tag gick vi och fikade, vågar inte ens skriva hur mycket vi har fikat, är typ rädd att någon jag känner ska läsa XD

Snart så ska jag vara med Pernilla ♥
 
Kommer en bild snart :)

Duschen Väntar



Har nyss vaknat, ska snart hoppa in i duschen. Idag kanske Linnea kommer hit. Hoppas! :D
Har inte så mycket att skriva, faktiskt sitter jag bara och lyssnar på min Spotifylista.

Nämen Titta!



Titta vem som jag hittade i min garderob nyss! ;O Fail!

Sorry för att jag inte uppdaterade igår, men jag sov över hos Jossan på kvällen. Och denna dag har tillbringats på hundklubben med Linnea och hundarna :D Ikväll har jag varit med Vickan, har längtat efter henne (det var hon som skrev det konstiga inlägget nedan)! Imorgon hoppas jag på att Linnea kan komma hit med Jack :D

Ska gå och packa upp lite sker nu, men ni får kanske mer update imorrn.

Vickan här xD

Okej hej!!!!11one. Viktoria här och jag är bäst eller nä ska inte informera er om saker ni vet.. Idag sålde vi saffran. Det sög så vi gick till eve och fikade ost. Nu ska jag ut och krysta ut mitt bajs. Man måste göra det 3 gånger om dagen för att må bra. Aloha!

ddddsdf

OBS! Det är inte jag.

Just The Way You Are

Italien
Laddade nyss in farmors bilder på min datorn från sommaren, tänkte att jag kanske kan visa en bild från när farmor var i Italien med min faster, min kusin, min faters mamma :D Farmor är fotografen.

Steg typ upp vid 11 jag var verkligen jätte trött! Tänkte ge er lite uppdatering ;) Igår var jag hemma hos Linnea och vi tränade Jack och Axel i hela 5 timmar! Så nu är Axel så trött så at han typ inte vet vad han ska göra. Hade verkligen jätte kul. Fast jag vart tvungen att åka buss från henne in till stan och sedan hem. Och på bussen från stan till där jag bor var det nära att jag inte ens skulle få ta med Axel jag. Vad skulle jag gjort om han inte hade fått åkt hem? Bett mamma eller pappa att komma och sitta ute i regnet i 30 min?

Idag ska jag nog fara ut och springa sedan måste jag göra mig iordning för kvällen :)
Jag och Linnea har bestämt oss för att vara sminkade till vampyrer ikväll ;)

Living under a loaded gun

Älskar dig för alltid <3

Det är Axel när han är mini, mini han ser nästan söt/ful ut XD

Kom nyss hem från E där jag varit med 2 andra. Ha det bra!

Tove Östman Styrke



Tove Östman Styrke 2010

Long Gone And Moved On


Gran Canaria with grandma and more people! <3

Sitter hos farmor har nyss varit och ätit lunch :D Jag passade på att köpa salladsbuffé eftersom vi inte har någon sån god salladsbuffé just där jag bor.
Vet ni vad som hände idag? Jag och min lillasyster skulle åka med Axel till stan med bussen. Men innan det skulle jag gå förbi Pernillas hus och lämna tillbaka Oriflame katalogen som jag lånade av hennes mamma. När jag stod och pratade med henne så sa hon är det den där bussen ni ska med? Och jag ba " Tack!!" och så sprang jag allt vad jag kunde! För på vägen stod bussen och just när vi kom runt krönet startade bussen och började köra! Och då var det bara att springa för allt man har och vifta med armarna och skrika. Som tur var stannade bussen och vi kunde andfått kliva på och betala våra biljetter (tack till busschaffuören!). Vilket äventyr det är att nästan missa bussen! ;O

Hoppas verkligen att min kompis Linnéa ska komma på freestyle kursen! Hoppas, hoppas! <3

Jag längtar skukt mycket efter Pernilla som lämnat ett stort hål efter sig nu när hon åkt till sin mormor och morfar i några dagar, kom hem!! <3

Kram!

Freestylen

Ska på freestyle idag :D Om Linnea ser det här skynda att anmäla dig, du kan komma på tisdag och torsdag ist! :D För jag tror att det går, för det är typ bara 2 som ska vara med!! Hennes nummer är 070-5348496!! ;D