Filmtips?

Satt med Pernilla efter maten, vi skrev en handlingslista och nu strax ska vi kolla runt efter olika filmer, har någon ett bra filmtips? ♥ Tagga helgen nu då!♥

Weleda

Inte bästa bilden men jag fyndade den här väskan för 20 eller 40 kronor på Röda Korset!
Sitter och smsar med Pernilla nu men ska nog lämna henne i fred några minuter medans jag går och tvättar ansiktet med min nya ansiktsrengöring från Weleda. Ska nog försöka recensera den om en månad ungefär. Ha en bra kväll/natt!

On The Surface

Min lilla bebis.
Försökte lite smått på att förändra bloggen, det gick lite iallafall! Ska sätta mig vid tvn nu nu får ha en trevlig lördag kväll. ♥

How You Curl Your Lips When You Concentrate Enough

Beskriver nog min och många andras känslor nu på söndag kväll. Gillar verkligen inte söndagar när man vet att skolan början nästa dag. Men då och då räddas söndagarna av någon/några fina kompisar, idag blev det Minna. ♥ Ska nog strax gå och börja göra mig iordning, så ni får ha en bra första skoldag för den här veckan!

Hearing Damage

Tagna med min nya, helt egna Nikon d5100. Är super nöjd, köpte den veckan efter jul med hjälp av mamma och pappa, tack! ♥ Det blev en Nikon d5100 + AF-S DX NIKKOR 18-105 mm f/3.5-5.6G ED VR. Bilderna är tagna nyår 2011.
Har inte bloggat så mycket som ni kanske har märkt? Men jag ville passa på att njuta av de sista dagarna på jullovet ordentligt. Så den dagen åt jag lunch på "hp" med simmartjejerna, och det blev toppen som alla andra gånger dom är med! När vi ätit gick vi runt till olika butiker på torget sedan började vi åka hemåt och jag åkte hem till Minna. Har haft ett bra lov, men det har inte hänt så jätte mycket.

Jag?

Jag på idrotten?

 

You better look it over

Jag har dataförbud (tror jag) därför skriver jag från min kära Ipån. Sitter och kollar på Lolpics nu, alla med iPhone, iPad, iPod borde skaffa den appen, så ett tips till er! :) Haha Pernilla, du vet när vi brukar räkna till den där låten, haha!