The Big Adveture

Idag såg jag och min klass m.m "Det stora äventyret" som handlade om några ungdomar som skulle fixa fram 350 000 kronor för att en dom känner inte skulle bli vräkt från sitt hus...Så det av sig av för att hitta Sjöhäxans skatt. Musikalen var väldigt rolig och gjordes av årskurs 9. Efter musikalen cyklade vi hem till Pirre och gjorde lite fika. Sedan 15.10 åkte vi iväg på kör för att träna på en musikal vi ska göra till våravslutningen på kören. Efter kören vart jag tvungen att skyna mig så att vi skulle hinna iväg till salongen där vi brukar klippa oss. Min lillasyster klippte "kort" hår och hon blev jätte fin men själv körde jag med det gammla vanliga alltså klippa topparna.

Åhh imorgon är det Valborgsmässoafton då ska vi bjuda hem farmor,min farbror och min faster. Vi ska bjuda på grillat och sedan ska vi gå och titta på Majbrasan och sedan gå hem och äta efterätt.

Sara

Modell: Sara  www.allbysara.devote.se
Kamera: Nikon D40
Fotograf: Ewan

Ni får ursäkta att jag aldrig skriver namn! Det är inte jag på bilden! Det är min kompis!!!

O´boy

O´boy

Bilden: Ett glas med O´boy
Fotograf: Me
Kamera: Nikon D40

Det vart en tråkig bild men jag hade inte lust att leta fram något bättre så det blev den här. Imorgon så ska jag förhoppnings vis skaffa Photoshop CS3 så då kanske jag kan fixa bloggdesignen lite bättre. Jag måste ta mig tid att fixa den någon dag. Det jag har gjort ikväll är att: plugga till NO provet och titta på Top Model 13 på kanal 3. Jag kommer kanske börja skriva min bloggadress på mina bilder för att folk inte ska använda dem olagligt.Men då kommer jag skriva med en snyggare text! Imorgon ska jag nog vara med en någon kompis så då vet jag inte om jag hinner uppdatera nånting.

Städning

Idag var det dax för lite städning! Mitt rum var väldigt dammigt och då menar jag väldigt dammigt! Jag tvättade mina fönster, rengjorde spegeln, dammtorkade byrån och rensade i några lådor. Så nu finns det plats över det har det inte funnits på ett tag! Ikväll var det premiär för min familjs nya grill. Den var verkligen jätte bra för kycklingfileérna vi grillade vart verkligen jätte goda tillsammans med salladen, majskolven, riset och béarnaisesåsen. Sen ska vi tydligen få efterätt och det blir hemmagjord blåbärspaj med vaniljsås!

Mammas blåbär som hon ska använda till pajen



Den är lila men ser ut att vara svart eller blå...

Foto by: Me
Kamera : Nikon D40

Middag hos farmor...

Hej!

Jag är så ledsen att det inte blivit något inlägg på VÄLDIGT länge men jag har opererat ögonen i måndags så ni kanske förstår min situation. Jag kan berätta lite om operationen... I måndags opererade jag båda mina ögon. Det dom gjorde var att läkaren drog tillbaka muskel i ögat och sydde sedan fast den. Det kom till en komplikation som vi inte räknat med. Läkaren kom för att besöka mig i rummet där jag hade varit och skulle säga att allt hade gått bra då hon såg att mitt vänstra öga såg annorlunda ut så hon tog in mig i ett rum för att titta på mitt öga i ett mikroskåp... Hon märkte då att stygnen i vänster öga hade lossnat och jag vart tvungen att göra om nästan samma sak på tisdagen. Men det gick bra men jag måste ta en salva i ögat 2 gånger per dag under en period. 

Jag skulle vilja berätta om gårdagen... Igår efter skolan var jag med E på konstgräsplanen vi gjorde inte så mycket vi skulle egentligen träffa några men de hade dragit när vi kom dit men vi stannade där ändå. Sedan efter jag ätit det jag orkade av min kebabrulle (min middag) gick jag hem till Pirre och där var vi ganska långt in på kvällen. Men vid 9 gick vi hem till mig och satte oss framför datorn.

Och tillsist ska jag berätta om denna dag... Idag har jag varit inne i stan och gått runt jag och min lillasyster fick t.ex varsin IPod Nano 8 GB och kläder! Tack så mycket mamma och pappa love you!  Sedan åkte vi hem till min kära farmor och åt fondue det var super gott!

Ha en trevlig helg! Kramar från Me


Vill liva upp stämningen med lite musik:

Tjejkväll

Hej allihopa därute!

Idag har jag mamma och min syster varit på stan. Jag köpte 1 par lågskor, ett par jeanstights och ett linne. Det kommer kanske en bild på det jag köpt i något senare inlägg.Efter att vi shoppat nästan halva dagen så gick vi på resturang och gottade oss. Nu sitter jag framför TV:n och datorn och äter godis. Jag kommer säkert att få storlek XXXXL snart.
Annars har jag inte så mycket mer att berätta om.
Bjuder på en bild eller 2...

En Champion klocka
Förlåt men det vart väldigt dålig kvalité på bilden när jag laddade upp den här...

Ser ni den fina ringen runt ögat?  Egen fotad bild!

Tö på en kvist

Hej allihopa!

Ska äta så det blir bara 1 bild i detta inlägg...

Svart.

Tisdag = Desperate Housewivse

Hej alla läsare!

Idag har jag varit på skolan. Efter skolan cyklade vi hem till min kompis. Hemma hos henne gjorde i den där bäryoghurten som jag skrivit om i något tidigare inlägg. Sedan satte vi oss vid datorn och lyssnade på musik och fixade en design till en hemsida vi är medlem på. Sedan vid 5 tiden cyklade jag hem för att äta middag. Egentligen så skulle jag vara med Pirre efter maten men hon skulle visst på badhuset med några andra... Så nu sitter jag här hemma med engelska glosor och SO- pluggning. Men som tur är räddas kvällen av den 4:e Twilight boken Så länge vi båda andas och av TV-serien Desperate Housewives. Här kommer lite diverse bilder...

Parfymen jag beställde i Taxfreen på vägen hem...´
En kaka som mamma och min lillasyster bakat till ALLA-HJÄRTANSDAG
Kamerans fokus ligger på Spriteburken
Alla fina palmer...

Hos min morbror och moster

Hej alla läsare!

Idag har jag vareit med en kompis vi var lite med hennes hund, ritade, snackade var inne på datorn. När jag skulle "hem" åkte vi till min morbror och moster för att äta middag och tillbringa kvällen med dem. Vi har ätit för ett tag sedan vi åt kött med potatisgratäng och till fick vi sallad rödbearniesesås och gurk-tzatsiki. Det var super gott! Jag har fått besked om att jag ska operera BÅDA ögonen! Det känns väldigt pirrigt och läskigt för det finns mycket som kan gå fel och i för sig mycket som kan gå fel. Aja nu ska jag räcka över datorn till min otåliga men snälla lillasyster.
Ha det bra // Me

PS! Förlåt för en tråkig design på bloggen men jag vet inte riktigt hur man ändrar i menyn m.m!

Hemresan Gran Canaria

Hej den 3/4 kom jag hem från Gran Canaria här kommer lite bilder från hemresan och en sak jag köpte i Taxfree.



På hemresan...På hemresan