Halloween fest


Just nu är jag hos Minna på halloween fest. :D
Senare ikväll gäller det att vara simskolelärare :(

OMG!

Ska typ fixa hem den här filmen, snart. Den verkar super! :)Photomic

<3
Har beställt hem skolkatalogen nu! Har haft besök av kusinerna från Stockholm idag. Det var jätte trevligt att då se dem igen :) Ikväll ska jag väll vara med någon kompis :)

Halloween?

Är det någon som vet om det är halloween idag? :D
Isåfall har vi missat det XP BUHU!

Santa! I want a teddy bear!

-
Lovade ju att göra en del av min önskelistal! Idag har jag haft NO prov. Jag trodde att det skulle vara jätte svårt, men det visade sig att provet inte var så svårt. Det var faktiskt ganska lätt!
Har ätit 3 kladdkakebitar idag så jag känner mig väldigt tjock! Hahah tur att vi hade idrott idag! ;) Imorgon är det fredag sista dagen på veckan och sista skoldagen innan höstlovet! ;D Imorgon ska jag och min lillasyster bjuda farmor, mina kusiners familj som kommer från Stockholm på Pollykladdkaka (detta är en kladdkake vecka verkar det som)! Ska bli kul att se dom! Sist vi såg dem var egentligen inte så länge sen, typ sist i juni.
Ska gå och ta en frukt sedan kolla igenom matten inför matteprovet imorgon.Ha det bra!

Engel

Det är en rubrik på danska och det betyder ängel. Har varit på skolan hela dagen eller jag var hos tandläkaren en stund :( Nu så ska jag åka till stan mde mamma :D Hon ska köpa någonting.  Ska försöka göra en önskelista som jag ska lägga ut snart.
Ha det bra!

Cellbes

Blev inte att vara med Minna, så jag ska typ träna Axel, kolla i Cellbes nya katalog, plugga och ännu mera plugg:(

Hello Kitty and Hello Kitty

BFF <3

Dålig bild, jag vet!
Är tagen med min Mobilkamera somhar 2.0 megapixel

Ska ta en dusch sedan ska jag ringa Minna och höra om jag kan vara med henne. :) Sedan ska jag väll plugga som vanligt. Helst nu efter utskällningen jag och min klass fick under NO lektionen ;O
Ha en bra kväll!

Linnea

Är så himla snäll... <3 Hon och jag har gått samma valpkurs med våra hundar :) Och vi fick veta att det var avslutning idag fast det skulle ha varit det om 1 vecka :'( Bajs!
Ska gå och plugga engelska, spanska och kemi :( Men,men...

Hello? I'm here! I fell down here on my way to happiness


Nikon D40

Idag har det varit skola *suck*. Har typ bara suttit här framför datorn + lite plugg. Ska gå och plugga efter att jag läst lite bloggar (a).

Flower PowerNikon D40

Hemma hos farmora

Sitter hemma hos farmor vi har nyss ätit. Det var super gott!
Jag och mamma satt idag och pratade om olika piercingar, jag vill typ pierca mig i ögonbrynet men det går inte mamma och pappa med på men en sån här går dom typ med på! :D

Öron piercing

När jag letade efter olika piercingar på Google hittade jag den här bilden! Usch!!

Body Piercing

Freestyle

Nu ikväll har jag varit på valpkurs med Axel. Vi fick testa på freestyle, det var jätte roligt! Vi lärde hundarna att snurra runt (och jag och några andra fick börja lära hundarna slalom, då dom ska sick sacka mellan benen när man går antingen framåt eller baklänges). Hon som var våran "gäst" freestyle instruktör berättade också att det skulle finnas en intensiv kurs för nybörjare på höstlovet! Skulle gärna vilja gå den! :)
Ska ringa och fråga en kompis om hon kanske vill gå...

Pannacotta med vaniljsmak

<3

Fotograf: Jag
Kamera: Nikon D40
Redigering: Jag

...ska gå och äta det om en liten stund ;) Idag har jag och pappa,farmor och min kusins familj "gjort vinter".
Har inte mycket mer att berätta :)

everythingisaboutaxel.blogg.se

Funderar på att börja blogg där istället,vi får se... ;)

5/10-2010

Hejsan! :]
Idag har jag varit med A,T och C efter skolan. Sedan ikväll ska jag vara med Minna! <3 Vi ska sälja plastpåsar :) Någon som vill köpa plastpåsar? :D

<3
DÅLIG BILD!

I´m never gonna...

<3<3<3<3
Nikon D40

... forget what you did to me. If you like him so mutch take him, everything is allready gone...

All Stars

Kvällen har spenderats på All Stars där vi åt middag :) Vet inte riktigt vad som har varit så jätte intressant idag, eller jo kanske mina föräldrar har varit förlovade i 16 år idag! Och pappa är i Norge :'(