Bara ett inlägg på ett tag

Igår var jag Pirre och Emelie och tältade på en nästan öde lekpark :) Det var as roligt, vi mäste göra det någon fler gång! Vi köpte lite chips, lite godis (A)  Idag har jag varit med Pirre & E vi hade sjukt kul! Vi badade kanske 2-3 timmar idag eller mer :) Vi hoppade från en brygga som finns där på badplatsen det är kanske 2 meter ner till vattenytan. :)
Men ska åka färja 8.00 imorgon så jag ska fika sen städa + gosa lite med Axel <3

<3 :]

Blogg paus!

Jag tror jag ska pausa bloggen ett tag nu över sommaren vi får se när jag är tillbaka har ej bestämt än, jag är ledsen :( Men jag har verkligen ingen blogglust finns så myckt annat att göra :)

Kram ♥

Valpträff!

Ikväll ska jag åka på en slags valpträff inför valpkurs som väntar i Augusti ♥ Men nu måste jag äta så att vi hinner till Bruks hunds klubben.

Ska iväg

Hej imorgon ska jag och min lillasysteroch sova hos våra kompisar så jag skriver kanske igen på lördag eller söndag ♥

Home again

Är hemma igen från stugan! Har varit myket med Vilma och Moa.T + min lilla hund ♥ Jag har haft jätte roligt:) Plus att mina kära släktingar från Sthlm har kommit ♥

<3

Haha han är så söt men bilden blev helt enkelt INTE bra! ;P

Linser

Hej bloggen! Är hemma från stugan idag eftersom att jag kanske ska få ta hem mina linser idag!!!! :D Äntligen slipper glasögon!  Det känns jätte läskigt eftersom man ska typ hålla upp ögat och sen ska man sätta in linsen medans man kollar upp i taket eller nåt sånt och ännu värre när man ska ta ut linsen ska man typ sticka in fingret i ögat!  I kväll ska kanske jag och mamma hyra en skräck film eller liknande. Man får ju passa på att hyra en skräckis när ens lillasyster inte är hemma :P

Ska försöka stänga av datorn nu snart så ska jag till stan och prova linser :D

Stugan

Igår var jag Pirre, M och min lillasyster och badade det var jätte härligt fast vi badade vid 20.00 så var det ändå jätte varmt! Äntligen är det riktig sommar! :D

Ska till stugan med mamma,pappa, min lillasyster och min lilla hund :)

Kommer hem på Torsdag för att jag ska på linsundersökning men det är inte säkert att jag hinner skriva för jag kanske åker tillbaka till stugan direkt :)

I want it! 2

Hej  efter att ha gjort tre inlägg men glömt att spara dem så blir det nu ett väldigt kort inlägg.Så ska ut och sola nu men här kommer en bild på lite kläder och smycken som jag skulle vilja ha :)


Översta raden: Gina Tricot
Sista raden: Halbandet och rosringen kommer från Bikbok och silver ringen och orhängena kommer från Ur & Penn

1 Juli

...är det idag. Vaknade 6.45 av att min hund gick på vårat parkett golv. Vart att gå ut med honom direkt jag vaknade och sen försökte jag få honom att sova i sin korg men det funkade inte så då var det bara att vara vaken.


Du fattar ingenting

Du vräker ur dig saker, hotar

Jag börjar tröttna på att bli sårad

Sluta, snälla du!